Services en diensten

Solutions in new dimensions

Aanpasbaar en op maat gesneden

Klant georiënteerd en toekomstbestendige dienstverlening

Leitz dienstverleningen onderscheiden zich door hun individuele aanpasbaarheid. Zoals bij een op maat gesneden productie worden de behoeftes van de klant voor de volle 100% ingevuld. Zo staat de focus op de eigen core business en het economische succes niets meer in de weg.

Leitz slijpen en reparatie

Slijpen en reparatie

Argumenten voor uw succes

Gereedschap als nieuw – daarvoor staat de filosofie van een maximale standtijd en perfecte bewerkingskwaliteit gedurende de gehele levenscyclus van de Leitz producten. De Leitz gereedschapsservice speelt hier een beslissende rol in. Rekening houdend met de allerhoogste kwaliteitsstandaarden is Leitz in staat alle soorten en van elke producent afkomstig gereedschap na te slijpen en deze weer als nieuw weer voor gebruik bij onze klanten aan te leveren – en dat rondom de hele wereld in maar liefst 150 landen.


Advies & procesoptimalisatie

Met de juiste partner tot de perfecte resultaten

De visie staat aan het begin van een succesverhaal. Om uit een gedacht, een idee of een productmonster toch een succesvol product te maken, welke economisch te produceren is en met winst te verhandelen valt, is voor vele ontwikkelaars en oprichters een grote uitdaging.


Toolmanagement en logistiek

Tool Management & Logistiek

Op de juiste tijd op de juiste plaats

Het juiste gereedschap, in de juiste hoeveelheid en kwaliteit, op de juiste tijd, op de juiste plaats – nuchter kijkend naar een tamelijk grote inspanning, die nodig is om de basisinrichting van een productie zeker te stellen en deze lopende te houden. Helaas binden deze resources ook geld, arbeidskrachten en tijd, welke aan de andere kant zeker efficiënter en zinvoller ingezet kunnen worden.


Leitz service scholing

Scholing

Kennis is macht, niets weten is niet leuk en heeft geen succes

Eindverbruiker producten worden door de globalisering van de markt steeds meer hetzelfde. Evenzo geldt dat voor productietechnieken, om de meeste verschilende dingen zo economisch mogelijk of duurzaam te produceren. Producenten zijn daarom op aangewezen zich in de stijgende concurrentiedruk zich voordelen toe te eigenen, welke niet alleen in de doorontwikkeling van het product, maar in de kennis over de daarvoor benodigde productiemiddelen liggen.


Leitz service slijpapp

Intelligente oplossingen

Over de top meedenken

Leitz Service BV levert nieuwe gereedschappen voor de machinale hout-, kunststof- en metaalbewerking. Ook levert Leitz de bijbehorende service en onderhoud voor deze gereedschappen. Onze medewerkers rijden dagelijks langs honderden klanten in Nederland om botte zagen, boren en frezen op te halen. Klanten waar onze slijpservice dienst langs komt en die gereedschap te slijpen hebben, kunnen  eenvoudig via de Leitz slijpservice app hun botte gereedschap aanmelden.