Intelligente oplossingen

Solutions in new dimensions

De Leitz slijpservice app

Met de Leitz slijpservice app is het mogelijk uw botte gereedschap, zoals zagen, frezen en boren zo snel mogelijk weer scherp te krijgen.

Leitz Service BV levert nieuwe gereedschappen voor de machinale hout-, kunststof- en metaalbewerking. Ook levert Leitz de bijbehorende service en onderhoud voor deze gereedschappen. Onze medewerkers rijden dagelijks langs honderden klanten in Nederland om botte zagen, boren en frezen op te halen. Klanten waar onze slijpservice dienst langs komt en die gereedschap te slijpen hebben, kunnen  eenvoudig via de Leitz slijpservice app hun botte gereedschap aanmelden. Deze melding komt automatisch bij onze desbetreffende buitendienstmedewerker terecht, waarop deze in de routeplanning wordt opgenomen.

Ook heeft Leitz voor de ZZP-er die vaak onderweg is en niet over een vaste werkplaats  een handig hulpmiddel: in de app kan de vakman de voor hem dichtstbijzijnde slijpwerkpartner van Leitz vinden om snel zijn botte gereedschappen in te leveren. Daarmee is hij verzekerd van een snelle service maar wel met de slijpkwaliteit die Leitz biedt. Met enkele honderden vestigingen van slijpwerkpartners van Leitz in Nederland is er altijd wel een vestiging in de buurt. Hierbij kunt u denken aan vestigingen van Bouwmaat, Burghouwt, Destil, Van Enckevort, Giebels, Jongeneel, Pontmeyer, Probin  en vele anderen!Ook voorziet de app in handige informatie over verspanende gereedschappen en het bijbehorende onderhoud. 

Leitz Slijpservice app

Leitz Slijpservice app