Reconditioneren van tools / slijpen van gereedschappen

De medewerkers van Leitz kunnen u voorzien van goed advies over het slijpen en reconditioneren van uw tools. Wij zorgen ervoor dat uw tools in goede conditie blijven waardoor optimale standtijden gerealiseerd kunnen worden. Dit zal ervoor zorgen dat het rendement en de kwaliteit van uw productie flink omhoog kan gaan. Goede tools zijn nodig om een hoge productiviteit te garanderen, zeker wanneer u bedenkt dat de markteisen steeds hoger worden.

Schema

Als u uw tools laat slijpen door Leitz dan weet u dat kennis en continuïteit gewaarborgd zijn. Wij zorgen er met onze efficiënte logistieke systemen voor dat de tools die wij moeten slijpen tijdig worden opgehaald. Uiteraard reconditioneren wij de tools op originele fabrieksspecificaties en leveren ze op de afgesproken tijd weer bij u af.

Alle tools die wij bij Leitz voor u reconditioneren, worden geslepen op moderne CNC slijpmachines van toonaangevende merken. Wij investeren doorlopend in deze machines, zodat uw rendement wordt verhoogd en uw kwaliteit wordt verbeterd.

Heeft u interesse in het laten reconditioneren van uw tools door Leitz? Of wilt u meer informatie over het slijpen van uw gereedschappen? Vul dan uw gegevens in de linkerbovenhoek van deze website in en wij nemen contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact met ons opnemen, dan kunt u bellen naar 0481 – 748100.