Reconditioneren van tools / slijpen van gereedschappen

Waarom uw gereedschap laten herslijpen?
Door het reconditioneren van uw tools (tot een bepaalde afmeting) kiest u voor een kostenbesparende oplossing. Het herslijpen is in de meeste gevallen goedkoper dan de aanschaf van nieuw gereedschap. Naast de bekende kostenbesparing draagt het herslijpen van gereedschappen ook bij aan duurzaam ondernemen. Gebruikte gereedschappen kunnen na het herslijpen weer opnieuw worden ingezet.
Leitz kan alle merken tools voor u reconditioneren, de tools worden geslepen op moderne CNC slijpmachines van toonaangevende merken. Wij investeren doorlopend in deze machines, zodat uw rendement wordt verhoogd en uw kwaliteit wordt verbeterd. Door onze medewerkers met uitgebreide kennis, die werken met moderne CNC slijpmachines kan Leitz een constante kwaliteit waarborgen waardoor uw rendement hoog blijft en verstoringen worden voorkomen

Schema

Wij zorgen er met onze eigen slijpservice door heel Nederland voor dat de tools die wij moeten slijpen tijdig worden opgehaald. Uiteraard reconditioneren wij de tools volgens de originele geometrieën en leveren ze met onze eigen slijpservice op de afgesproken tijd weer bij u af. Door het bewaken van de interne processen wordt de leverbetrouwbaarheid gewaarborgd. Heeft u uw tools toch onverwachts eerder nodig dan de afgesproken tijd? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, wij zijn in staat om hier flexibel op te reageren.

Heeft u interesse in het laten reconditioneren van uw tools door Leitz? Of wilt u meer informatie over het slijpen van uw gereedschappen? Vul dan uw gegevens in de linkerbovenhoek van deze website in en wij nemen contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact met ons opnemen, dan kunt u bellen naar 0481 – 748100.