Over Leitz

Leitz Service B.V. is een zelfstandig opererende onderneming die over een landelijk dekkend netwerk beschikt. Het gehele bedrijf profiteert volop van de kennis en de ondersteuning die de Leitz Groep biedt. De Leitz Groep heeft wereldwijd een vooraanstaande rol in de hout-, metaal-, en kunststofverwerkende industrie. In Nederland wordt deze vooraanstaande rol ingevuld door Leitz Service B.V.

Als u voor uw tools zoekt naar een probleemoplossende partner dan is Leitz Service B.V. de ideale partner voor u. Wij kunnen u niet alleen assisteren bij reconditionering van uw tools, maar ook verstrekken wij advies en bieden wij een goede service. Wij kunnen u complete en praktische oplossingen garanderen, ongeacht de complexiteit van uw vraag, hoe specialistisch deze ook is. Wij beschikken over een ophaal- en bezorgdienst die garant staat voor een efficiënte afhandeling van de logistieke processen. Dankzij onze buitendienst door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Leitz Service B.V. is een onderdeel van Leitz GmbH & Co KG en heeft het hoofdkantoor in Oberkochen, Baden-Württemberg (Duitsland).

Leitz is een toonaangevend technisch producent van precisietools en van specifiek ontworpen tools voor het professioneel bewerken van massief hout, samengesteld hout, kunststof en metaal. De Leitz Groep wordt gevormd door Leitz, Boehlerit GmbH & Co KG in Kapfenberg (A) en Bilz GmbH & Co KG in Ostfildern (D). Boehlerit is de specialist in het ontwikkelen en produceren van innovatief hardmetaal en diamant snijmateriaal. Ook fabriceert Boehlerit speciale tools voor het bewerken van metaal. Bilz is actief op het gebied van tools voor opspantechnieken. Bilz is dan ook toonaangevend producent van thermische opspansystemen voor verspanen op hoge snelheid in de metaalbewerking, houtbewerking en kunststofbewerking. De productievestigingen van de Leitz Groep zijn gevestigd in Europa, Amerika en Azië. De verkoop- en servicebedrijven van de Leitz Groep zijn over de hele wereld verspreid, dichtbij de belangrijkste locaties van relevante industrieën.

Adresgegevens hoofdkantoor Leitz Service BV in Nederland:

Platinaweg 7-9
6662 PR Elst (GLD)
Tel. 0481-748100

KvK 29014228